top of page

Studio Pastill

Studio Pastill ligger i Järfälla norr om Stockholm city. Utanför studion finns gratis parkeringsplatser. Studion är full av rekvisita, kläder för både små och stora, micro och kyl för att förvara och värma mat, toalett samt dusch. Vid en nyföddfotografering med syskon finns det tv med Netflix för de större barnen att titta på när tålamodet tar slut, och leksaker för de mindre. För den som behöver det finns kontorsplats och wifi att låna.

Studion har flera avdelningar för att vi snabbt ska kunna förflytta oss och ta olika slags foton utan att barnen hinner tröttna. Det finns träbakgrunder, ett litet "rum" som är gjort som en sovrum med ett säng att sitta på samt klassiska studiobakgrunder i olika färger. Målet är att det inte ska kännas som att du är i en studio.

Om mig

Jag som driver Pastill heter Malin och har jobbat som fotograf sedan 2013. I grunden är jag utbildad civilingenjör i teknisk fysik som gjort karriär inom ingenjörsbranchen innan jag valde att följa drömmen och starta eget.

Familjen består av man, tre döttrar och två vovvar. Jag älskar djur! Helst hade jag velat bo på landet med både får, höns, katter och hundar. På fritiden tycker jag om att vara ute i naturen, vandra, umgås med familjen, träna och äta choklad. Jag är en riktig godisgris :-)

Förutom att träffa mina fantastiska kunder och fotografera deras familjer så älskar jag att planera specifika foton som jag tävlar med i Svenska Mästerskapen samt även internationella tävlingar som FE och WPPI. Jag har vunnit Guld i SM Babyfoto samt mottagit ett antal priser både i Sverige och utomlands. År 2020 blev jag uttagen till svenska landslaget för att tävla i World Photography Cup. Jag är sedan några år utbildad domare inom fotografi och har suttit i den internationella juryn för WPC. Att tävla gör att jag får utmana mig själv, vara extra kreativ och utvecklas inom fotografi.

Kontakt

Pastill Foto

Järfälla Stockholm

info@pastillfoto.se

bottom of page