top of page

Gravidfotografering i Stockholm

Grattis till graviditeten! Att föreviga gravidmagen med en fotografering är ett väldigt fint sätt att bevara minnet av den här tiden, som kan vara både omtumlande, jobbig och fantastisk! Jag har själv tre barn och vet att man kan känna sig både kvinnligt vacker eller svullen och otymplig, men oavsett hur man känner sig så är man i efterhand väldigt glad över att ha dessa gravidbilder. Att vara gravid är magiskt och vackert och jag slutar aldrig förundras över hur man kan skapa en helt perfekt liten människa i sin kropp.

De flesta gör fotograferingen någon gång i vecka 30-34, men i studion har jag fotograferat gravidmagar i allt från vecka 24-41! Alla kroppar är olika och bara du vet när det känns som en bra tid för gravidfoto.

Det finns både möjlighet att ta med egna kläder eller låna i studion. Vi kan också passa på att ta avklädda smakfulla foton. I studion finns massor av klänningar, kjolar, toppar och vackra tyger i tyll, chiffon och spets att låna som passar alla kroppar och storlekar.

Självklart får partner och storasyskon (tvåbenta som fyrbenta) följa med och bli fotade tillsammans med dig. För att läsa mer om förberedelser och kläder, klicka här.

Kontakt

Pastill Foto

Järfälla Stockholm

info@pastillfoto.se

bottom of page