top of page

Studio Pastill

Studio Pastill ligger i Järfälla norr om Stockholm city. Utanför studion finns gratis parkeringsplatser. Studion är full av rekvisita, kläder för både små och stora, micro och kyl för att förvara och värma mat, toalett samt dusch. Vid en nyföddfotografering med syskon finns det tv med Netflix för de större barnen att titta på när tålamodet tar slut, och leksaker för de mindre. För den som behöver det finns kontorsplats och wifi att låna.

Studion har flera avdelningar för att vi snabbt ska kunna förflytta oss och ta olika slags foton utan att barnen hinner tröttna. Det finns träbakgrunder, ett litet "rum" som är gjort som en sovrum med ett säng att sitta på samt klassiska studiobakgrunder i olika färger. Målet är att det inte ska kännas som att du är i en studio.

Priser

Gravid, Baby, Barn och Familj - 900kr

Vid en porträttfotografering bokar jag in 1,5h i studion så att vi har gott om tid utan stress för att få de foton ni drömmer om. Ibland är vi klara ganska snabbt och ibland tar det längre tid. Kanske en liten behöver äta, byta blöja eller bara bli bekväm i situationen. Är det en familj med flera barn tar fotograferingen längre tid än en gravidfotografering. Observera att bilder inte ingår i fotograferingskostnaden.

 

Nyföddfotografering - 1700kr

En nyföddfotografering är väldigt speciell. Fotograferingen kräver både tid, teknik och tålamod. Jag fotograferar er baby i klassiska nyföddposer med mjukt ljus och lugna färger samt noga utvald rekvisita. För en nyföddfotografering avsätter jag upp till 4 timmar. Observera att bilder inte ingår i fotograferingskostnaden.

Är du en återkommande kund? Kanske vill du fota både gravid och nyfödd, eller komma tillbaks med familjen om ett år igen. Efter första fotograferingen har du 30% rabatt på alla framtida fotograferingskostnader.

Observera att jag aldrig kan garantera specifika poser eller bilder. Det är de små som styr fotograferingen, men jag gör alltid mitt ytterska för att ni ska få de bilder ni drömmer om.

För fullständig prislista över digitala filer, album och tavlor, se prislistan.

Kontakt

Pastill Foto

Järfälla Stockholm

info@pastillfoto.se

bottom of page