top of page

Om mig

Jag som driver Pastill heter Malin Sayavong och har jobbat som fotograf sedan 2013. I grunden är jag utbildad civilingenjör i teknisk fysik som gjort karriär inom ingenjörsbranchen innan jag valde att följa drömmen och starta eget.

Familjen består av man, tre döttrar och två vovvar. Jag älskar djur! Helst skulle jag bo på landet med en brokig samling av får, höns, katter och hundar. Fritiden ägnar jag åt naturvandring, familjetid och min svaghet - choklad.

Utöver att träffa mina fantastiska kunder och fotografera deras familjer så älskar jag att planera specifika foton som jag tävlar med i Svenska Mästerskapen samt även internationella tävlingar som FE och ICON. Jag har vunnit Guld i SM Babyfoto, Guld i SM Grupp/Familjefoto samt mottagit flertalet priser både i Sverige och utomlands. Jag har även blivit uttagen till svenska landslaget och representerade Sverige i World Photography Cup 2020 och 2024, samt är utbildad domare inom fotografi och har tjänstgjort i internationella juryn för WPC. Att tävla gör att jag får utmana mig själv, vara extra kreativ och utvecklas inom fotografi.

Kontakt

Pastill Foto

Järfälla Stockholm

info@pastillfoto.se

bottom of page